Gimmese Smart is een gezellig koor uit het mooie Brabantse dorpje Gemonde.
Het koor bestaat sinds 2005 en telt zo’n 45 leden.
De muzikale leiding is in handen van Hanny Rijkers.
Gezelligheid en saamhorigheid staat bij de Gimmese Smart voorop!


Elke woensdagvond zijn ze te vinden op het vaste stekje De Schuif in Gemonde. Meerdere keren per jaar kan er op zo’n woensdagavond worden meegezongen. Dit zijn gezellige en druk bezochte meezingavonden.

Regelmatig treedt het koor op in o.a. verzorgingstehuizen en op jaarmarkten. Het hoogtepunt van het jaar is het feestelijke optreden in november (vrijdag- en zaterdagavond) in het eigen Gemonde bij de Schuif. 


In de afgelopen tijd heeft het koor een grote verandering aangebracht in het repertoire en zijn ze met z’n allen fanatiek en vol enthousiasme bezig om op deze ingeslagen weg door te gaan. Met het vernieuwde repertoire brengt Gimmese Smart Nederlandstalige hits ten gehore van vroeger en nu. Sommige liedjes zingt het koor samen met een solist.

De oude smartlappen worden nog steeds gezongen natuurlijk maar vrolijke meezingliedjes en ook prachtige tweestemmige luisterliedjes voeren nu de boventoon!

Wilt u Gimmese Smart eens horen bij een optreden, kijk dan in de agenda waar zij zoal te vinden zijn.


Op dit moment is het wenselijk dat het koor wordt versterkt door mannenstemmen en sopranen. Hebt u hiervoor belangstelling , neem gerust contact op. 

 Foto homepage 2023 09 02

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.